onsdag, februar 22, 2012

.. Om tingene virkelig er som man ser dem?


Nogen tegninger jeg lavede for et par måneder siden. De mangler at blive tegnet op, så der fx. ikke er sort i det gule. Eller faktisk overvejer jeg at lave dem på ny da jeg ikke er helt tilfreds med trekanterne og den store cirkel. 
Jeg er egentlig ikke fan af man skal have en forklaring på de ting man laver, men jeg tænkte faktisk en del over disse simple symboler. Jeg tænker bare generelt for meget. Over-analyserer virkelig alting. Jeg har svært ved bare at føle og lade være med at skulle finde forklaringer på ting. Jeg er også meget sort/hvid. Der findes ikke gråzoner i midt univers og sådan er livet desværre bare ikke. Det er jo næsten all-grey og ting er ofte mere end de ser ud til at være. Haha, jeg ved slet ikke om jeg giver mening lige nu - kl.02.31 om natten. 
Men jeg ville bare prøve at illustrere at tingene sjældent er hvad man 'bare' tror de er og alt er subjektivt.
Især mennesker imellem. Nu udleverer jeg jo mig selv med min far, så hvorfor ikke også med DUDE. Haha, ja det skal han hedde. Eller som min veninde Maja ville kalde ham "Mr. Bathroom-poser" eller "Mr.Sexløve". Det er guldkorn når hun åbner munden. Men det var ikke det jeg talte om. Flot Stine. Vi sås i lørdags og det gik fint. Indtil jeg flippede ud over noget fordi jeg var fuld. Not cool. Men jeg ved ikke hvor vigtigt det var. For der skete ting som en fyr ville tænke over (har jeg fået af vide) men som jeg aldrig ville. Og nu snakker vi ikke sammen. Har skrevet en enkelt besked, som var vildt lame fordi jeg var usikker på mig selv. Og jeg ved ikke om han sidder i den anden og ikke svarer fordi han er flov, usikker eller tænker jeg er psycho. Og hvad skete der så egentlig? Når det er to forskellige mennesker der har siddet i samme situation? For vi har jo opfattet aftenen helt forskelligt. Så er cirklen en cirkel eller er det en trekant?

OMG, jeg lyder tosset og snakker vist på mit eget sprog. Jeg stopper nu. 

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Fin blog med mange kreative indlæg! Kig endelig forbi min giveaway, hvis du ikke har deltaget :)

Unknown sagde ...

jeg forstod det..... hvilket må betyde jeg også er psykopat.... nice!

og held og lykke med DUDE!

Stine sagde ...

Tak Mette :)

Haha Nanna undrer det dig? :D

Tak - jeg tror desværre ikke det går så godt med DUDE :'(

Unknown sagde ...

nej.... men det glæder mig tilgengæld :D

øøøøøv!!! :(????

Stine sagde ...

Det ville også glæde mig. Og du siger faktisk "hvilket må betyde jeg også er psykopat" - Så du siger jeg er psykopat. Ahahhaha hyggeligt.

Ja mega øv og nedern og lort.