mandag, juli 23, 2012

KÆRE BLOGGERE I BLOGLAND ..

.. I må ALDRIG holde op med at iscenesætte jer selv .
Jeg har brug for det !
Jeg blev for noget tid siden gjort opmærksom på, at der findes mennesker der er blevet deprimerede af at kigge på venner og bekendtes 'lykkelige' liv på facebook og andre sider hvor man stiller sit liv til skue.
Eller en brøkdel af det, og selvfølgelig den del der får os til at fremstå som glade, komplette mennesker der hviler i os selv og laver spændende ting hver dag. Jeg kan godt forstå det. På min facebook flytter folk i lejlighed eller hus med deres partnere, får børn og elsker deres uddannelse eller job. Det kan da godt engang imellem være deprimerende når jeg nu sidder som 25-årig, på kollegium, single og på understøttelse. Og så alligevel .. Jeg er jo egentlig meget glad. Jeg har opdaget at alle disse ting ikke vil gøre mig lykkelig hvis jeg ikke er glad for mig selv, og inderst inde ved at jeg er god nok præcis som jeg er. Jeg er der slet ikke endnu, men jeg arbejder på det.
Samme iscensættelse sker i blogland. Jeg gør det jo også selv, selvom jeg ikke synes jeg er bleg for at sige når det hele er lort og jeg bare ikke gider mere. Men jeg bliver ikke deprimeret over det. Den største grund er nok at jeg slet ikke kender de mennesker jeg følger, i modsætning til på facebook.
Næh, jeg bliver motiveret.
Kaffe, cigaretter, sund morgenmad, stimulerende bøger, store marker, restaurant besøg, cafe besøg, kreative breve, smukke blomster, sæbebobler, koncerter, kage billeder, album anbefalinger, film-anmeldelser, søde kærester, pæne sko, basic t-shirts, børnetegnings-akvareller, skæve streger, papirs-fugle, polaroid fotos, flotte soldnedgange, bål på stranden, skovture, drukture, hipsterliv, fotografi-interesserede, kunst, skønhedstips mm.
Alle disse ting er bare en reminder om hvor spøjst, finurligt og fantastisk hverdagslivet kan være og det er bare om at komme ud og leve det og blive inspireret !
Jeg elsker det ! - Så i må virkelig ALDRIG holde op med at iscenesætte jer selv !
 -
.. Og så kan det vist ikke være anderledes end at slutte med 3 yndlings-citater.

3 kommentarer:

MusicIsMySecret sagde ...

Det er SÅ fint skrevet, og jeg er helt enig. Tanker til dig!

Ida Sofie sagde ...

Tak for den påmindelse! Den havde jeg lidt brug for.. Du skriver forresten utrolig godt!! og endnu et tak for at dele dine 3, virkelig smukke favorit-citater.

Stine sagde ...

Tusind tak Tine :)

Er glad for du kunne få noget ud af det Ida, har lidt savnet blog-indlæg hos dig, så forhåbentlig gider du snart igen :) Og tak for skrive-komplimenten :)