tirsdag, november 20, 2012

JEG LEGER MED BLYANT .. IGEN
























Hvordan har i det med den blyant der? Jer der tegner. Jeg har i længere tid sværget til pen, men jeg kan
alligevel godt se alle fordelene ved blyant og jeg tror vi har sådan et had/kærligheds-forhold, haha :)

9 kommentarer:

hende C.. sagde ...

fuuuuuuuuck den sidste er fantastisk!!!

vanadisbagskyerne sagde ...

Jeg elsker blyant for der kan man gøre alting meget mere i detaljer og få lys og skygge sådan rigtig godt med, men tilgengæld tager det en hullens masse tid, der er pen meget bedre, da man her har en fin skitse på 5-10 minutter :)

Sofie aka Fluffy sagde ...

Jeg tør næsten ikke bruge andet end blyant! Jeg er så bange for at ødelægge en flot tegning, med en forkert streg. Jeg føler mig mest sikker, når jeg er bevæbnet med et viskelæder, tehe ;)

KRAM

Stine sagde ...

Tak Christina :p Er ikke selv helt tilfreds med hende så det er jeg glad for du synes :)

Kristina, lige netop. Der er så mange flere muligheder i blyanten. Jeg synes dog godt man kan lave noget pænt på ingen tid .. Nu er min finger ikke så stor, men den tog da kun 5 min inkl. blod :D

Haha Sofie, det kender jeg godt. Men tror faktisk det er godt når man tvinger sig selv til at starte forfra med en pen, for øvelsens skyld :p Ellers så rentegne med pen :)

Maria sagde ...

Den øverste er super flot. En rigtig god tanke. Dog synes jeg, hvis jeg må kunne med lidt konstruktivt kritik, at "blodet" er blevet lidt for maling-agtigt og nok lidt for meget. Men helt klart noget jeg synes du skal arbejde videre med. Det giver en sjov kontrast til blyantsstreget.

Stine sagde ...

Tak Maria, dejligt at du kommer med konstruktiv kritik når jeg lige har haft det oppe at vende :)
Mht det du siger så er det bare en random 5 minutters skitse i skitsebogen, derfor er der ikke lige gjort en skid ud af den for at sige det pænt. Kunne være jeg skulle prøve at gøre noget ordentligt ud af det :D

vanadisbagskyerne sagde ...

Vil give dig ret at man sagtens kan lave noget pænt med blyant på 5 min. Det har du jo f.eks. bevist på den første skitse, selvom at jeg havde gættet på at den havde taget længere tid ;) Men selv er jeg ikke så god til det med blyant på kort tid, måske jeg skulle øve lidt på det :)

Og et tip til Sofie: prøv at bruge en farveblyant, den er lidt blødere og nemmere at rette end en pen, samt at man også kan lave skygger med den :) Hvis du forstår hvad jeg mener?

Stine sagde ...

Heh, tak fordi du troede den tog længere tid ;) Men ja, øvelse gør jo mester siger de.

Haha, og jeg tager da også lige imod dit farveblyantstip :)

vanadisbagskyerne sagde ...

Det gør du bare ;) Det giver jo også muligheden for at farvelægge skitsen uden at skulle have gange i malingen :)