tirsdag, februar 28, 2012

Top 6 Tirsdag #19 - Ren folkeskole-nostalgi inspireret af DUDE !

Jeg gik i folkeskole med DUDE som egentlig ikke rigtig burde kaldes DUDE længere - nok snarere idiot.
Derfor er jeg i den seneste tid gået lidt i folkeskole-mode. Læser gamle kalendere og savner 8-9.klasse helt hjernedødt. Dengang var han dog ikke så vigtig. Det var hans ven tilgengæld, hæhæ ;)

Men længe leve pinlig musiksmag fra 2001-2003.

Har i også sange der minder jer om de gode år hvor man begynder at drikke og blive forelsket? Det har i vel, men jeg vil gerne høre hvilke - det er sjovt sådan noget. :)

4 kommentarer:

MusicIsMySecret sagde ...

Min første (ikke-gengældte) forelskelse husker jeg tydeligst til tonerne af Chers Believe. Suk. Ellers var det sådan noget Hampenberg, Darude og anden forfærdelig dancemusik. Dobbelt suk.

Stine sagde ...

Haha hvor skønt.
Åh ja, Darude havde jeg helt glemt. Og Hampenberg er jo bare for sjove. Hvor gammel er du, Tine? Jeg tror jeg gik i 6.klasse da man hørte det der :)

Anonym sagde ...

Hej! :) Synes det er en rigtigt fin blog du har! Har tilmeldt mig som fast læser, og håber da også, at du vil kigge forbi min blog!

For mig er sangene: Shakira - Hips don't lie fra 7.-8. klasse, Back Street Boys (man er vel en pige) fra de små klasser og "House of the rising sun", "Hey there Delilah" og "Fall in love with a stupid man" fra 9. klasse efterskole :)

S - worldofsc.blogspot.com

Anonym sagde ...

Kender jeg godt til - musik der ikke var så godt som man troede ;)