søndag, december 30, 2012

I AM ALIVE

Jeg er godt nok ikke særlig god til at få blogget, hva? Sandheden er at jeg ikke rigtig ved hvad jeg skulle blogge om. Der er sket meget i December i måned. Begynder på KEA til januar, ellers kunne jeg ikke blive boende på kollegiet og jeg glæder mig ret meget til at komme i skole igen. Det bliver ovenikøbet sammen med en dejlig veninde, endnu federe.
Jeg var i Berlin i julen. Juleaften stod på indisk mad, bezzerwizzer og gospel i kirken kl.23.00, hvilket vi ikke fattede en hat af, men det var skide sjovt. Intet juletræ, ingen gaver. Det var sjovt at prøve, men jeg har nok ikke lyst til det igen. Hvilket er godt. Jeg ville gerne væk fordi jeg ikke kunne overskue endnu en jul med traditioner hvor min far manglede, men det har egentlig bare fået mig til at indse at han altid vil mangle og selvom vi skal skabe nye traditioner behøver de ikke være så drastiske :)
Jeg har det ellers godt. Jeg er glad. Jeg har nu i alt tabt 16 kg og har købt bukser i str meeeeeeeeeeeget mindre end jeg plejer og jeg elsker det. Jeg er også i gang med et helt specielt forløb pga min ADHD, og jeg vil gerne fortælle om det på et tidspunkt, men det er ret alternativt og jeg magter ærligt ikke at blive stemplet som nutcase .. endnu ;)
I forgårs havde jeg første barvagt i baren og jeg kunne ærligt talt godt vænne mig til at lege bartender ret ofte.
I dag vil jeg tage ind og se Twilight med min søde veninde der for en stund efterlader (endnu sødere :O ) barn derhjemme - det bliver rigtig hyggeligt!
Det er dagen før dagen .. igen .. og det eneste jeg lige kan komme på da jeg ikke har nogen spændende billeder til rådighed er at smække nogen gode gamle klassikere op, som jeg lytter så meget til at folk får spat af mig (as usual).

HAPPY NEW YEAR - Imorgen godt nok, men hvad fanden .. I hører jo nok ikke fra mig før :)


9 kommentarer:

Steven Brown sagde ...

LOVE THE POST :) I am so following your blog. I hope you can check out my site: http://theproverbs.net and join. So, we can keep up to date with each others. Thanks for your time. Hope to see you joining...God Bless!

Steven :)

Unknown sagde ...

jeg har slet ikke læst det her... nu har jeg jo hørt meget om en vis hr. på det seneste, men intet om alle de andre gode ting! så er det jo klart der er plads til sommerfugle ;) Tillykke med alt det gode!

- mht. manglende far og julen
jeg har indset at det er en gave. mange følger julen, slavisk hvert år, med de samme traditioner og samme ting. Jeg har fået muligheden (Sammen med min familie) for at til-og-fra vælge de traditioner, som er vigtige for os. Og vi har fundet ud af at det er hyggen OMKRING julen, og ikke noget med et stort juletræ, massere pynt, eller dårlige sange. nej. bare sjov, og plads til grin! :)

xx Nanna

vanadisbagskyerne sagde ...

Ej tillykke med at du skal begynde på Kea :) Det bliver vildt spændende og glæder mig til at følge din vej igennem det :)

Anonym sagde ...

Hvor er det godt at høre, at du er kommet ind på Kea, tillykke med det! :-) Dit kommende år lyder til at være mere lovende. Godt nytår herfra!

Unknown sagde ...

Tillykke med optagelsen :-) og jeg kender det alt for godt det med, at der bare i perioder sker så meget at man slet ikke har tid til at få det skrevet ned!

Knus
www.rikkesunds.dk

Unknown sagde ...

Tillykke med optagelsen :-) og jeg kender det alt for godt det med, at der bare i perioder sker så meget at man slet ikke har tid til at få det skrevet ned!

Knus
www.rikkesunds.dk

Caroline sagde ...

Hej :)
Det er en mega fed blog du har! :D
Vil du eventuelt følges?
Knus http://carolinescloud.blogspot.dk/
Svar gerne tilbage hvis du vil! ;D

MusicIsMySecret sagde ...

Hej Stine, hvordan går det med dig? Det er ved at være længe siden man har hørt noget til dig, men jeg håber bare at intet nyt er godt nyt. :)

Anonym sagde ...

[url=http://is.gd/co5g6s][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://regionaleducation.webs.com/apps/profile/109034678/]Cell Spy App For Android [/url] [url=http://gmolabeling.webs.com/apps/profile/109034678/]Android Text Spying Apps [/url] http://chicksalongthecanal.webs.com/apps/profile/109034678/ mobile spyware iphone 4 android app to spy on someones text messages phonetrace.com spy cell phones free
Free Spy Mobile Phone Tracking
Spy Gear Watch Target
Spy Kids 2011 Trailer
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=14756721&postID=6173329590286877153&page=1&token=1366970634838&isPopup=true http://pablorpalenzuela.wordpress.com/introduccion/ cell phone spy software blackberry tour government cell phone spying phone trace back logan spy sunglasses sale track a cell phone for free from your computer radar cell phone monitoring software
[url=http://archive.org/details/taitravanin/] Spy Museum Washington Dc Coupon [/url] [url=http://dimitrid.webs.com/apps/profile/109034678/]Blackberry Text Message Spy Software[/url] [url=http://archive.org/details/spirupdoubthe/]Free Cell Spy Download Mac[/url] [url=http://iwi2012.webs.com/apps/profile/109034678/]How Do I Spy On My Wife S Cell Phone[/url] [url=http://archive.org/details/belfaicadiv/]Track Cell Phone Number Name Free[/url] http://westernunioncountyyouthcenter.webs.com/apps/profile/109034678/ iphone spying on you free download spy software for mobile phone watch himym season 7 episode 23 online free cell spy arsenal free downloads